CoachPrakijk Twente

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

coaches - CoachPrakijk Twente - kaartoverzicht

CoachPrakijk Twente

Welkom op de pagina van CoachPraktijk Twente. Je kunt bij ons terecht voor personal coaching, loopbaan coaching en studiekeuze begeleiding. CoachPraktijk Twente is gecertificeerd TMA professional en DISC trainer en door NOLOC erkend als loopbaan professional.


Loop je ergens tegenaan, wil je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling of wil je ontdekken welke baan echt bij jou past? Kijk dan eens rond op de website om te kijken wat CoachPraktijk Twente voor jou kan betekenen. We bieden trajecten aan voor zowel particulieren als bedrijven.
CoachPraktijk Twente gaat aan de slag met jouw talent. Als je inzichtelijk hebt waar jouw talenten liggen, welke taken je bij voorkeur uitvoert en waar je blij van wordt, dan ken je ook de plek waar jij je van nature prettig en veilig voelt. Die comfortzone is een goede voedingsbodem voor een verdere ontwikkeling.


Coaching & talentontwikkeling
Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met (loopbaan)coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven.


Benieuwd naar de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Kijk dan eens rond op de website of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 1 jun om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

CoachPrakijk Twente
Willem de Clercqstraat 12
7604 AS Almelo

+31 (0)612778312
bregje@coachpraktijktwente.nl

KvK

Nummer
63506769

Status
Actief

Deel deze pagina

CoachPrakijk+Twente img