Lengersdorf P En O advies

Lengersdorf P En O advies

Wij zijn een re-integratie en outplacement bureau gespecialiseerd in individuele begeleiding en maatwerk. Wij werken landelijk met 12 coaches die werken vanuit meer dan 19 kantoren in Nederland en zijn dus altijd dicht bij u in de buurt.

Onze coaches zijn stuk voor stuk bijzondere mensen die ervaring en kennis hebben in het verzuim vak en medewerkers die uitgevallen zijn door ziekte op een persoonlijke en professionele manier begeleiden naar hun volgende stap in hun loopbaan. Werk dat past bij de mogelijkheden van de werknemer en waarin hij of zij weer jaren verder kan met een gezonde toekomst. Soms door direct te starten in een nieuwe baan en vaak ook eerst met een proefplaatsing, werkervaringsplaats of detachering.

In onze werkwijze onderscheiden wij ons door onze kennis en ervaring in spoor 2 wetgeving. Wij adviseren de werkgever in de complexe wetgeving van spoor 2 en het Poortwachterproces en adviseren over de financiële risico’s. Indien gewenst doen wij voorafgaand een Poortwachter Check op het dossier.

Wij zijn Blik op Werk gecertificeerd sinds 2007. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in veel verschillende branches, bedrijfsleven, instellingen en semi-overheidsorganen. Ons netwerk wordt dagelijks uitgebreid door nieuwe klanten die zich bij ons aansluiten en actieve jobhunting door onze eigen jobhunters.

Een traject is bij ons onderverdeeld in 2 fases.
We hebben een actieve en stimulerende rol bij het zoeken naar ander werk. Iedere medewerker krijgt een individuele coach en jobhunter. Wij zetten ons netwerk in en onze jobhunters zoeken actief mee in de bestaande bronnen. Daarnaast doet de coach samen met de jobhunter acties gericht op de verborgen vacatures en openen zij deuren bij andere werkgevers. Wij begeleiden werkgever en werknemer bij proefplaatsing en detacheringsafspraken. Tenslotte zorgen wij voor een compleet re-integratiedossier voor de werkgever conform de eisen van UWV.

Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020-6175604, voor een (gratis) kennismakingsgesprek bij u of ons op kantoor. Wij beschikken over meerdere vestigingen in Nederland dus er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Indien u niet kunt reizen dan maken wij een afspraak bij u thuis.

Wij hebben o.a. vestigingen in :
Amsterdam, Arnhem, Breda, Schiphol, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven, Almere, Amersfoort, Hilversum, Utrecht, Zeist, Nijmegen, Zwolle, Rotterdam, Den Haag. Kijk voor meer vestigingen op onze website.

Services

  • Gratis offerte
  • Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 020-6175604.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fijnecoach.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Lengersdorf P En O advies
Gerrit Mannourystraat 62
1062LB Amsterdam

+31 (0)20 6175604

Links

Website
-

Deel deze pagina

Lengersdorf+P+En+O+advies img