The Innerworld

The Innerworld

Welkom bij The Innerworld. Het gaat om je binnenste. Ik maak gebruik van oosterse en westerse technieken:
* helende reis, volgens Brandon Bays,
* voice dialoque, volgens Hal en Sidra Stone,
* EFT: Emotional Freedom Techniques,
* Reiki,
* energie-opstellingen,
* e.e.a.ook gecombineerd met produkten van Forever,
Living products.

Healing Arts is de merknaam waaronder de series Liquid Light Frequencies en de Healing Arts Therapie op de markt wordt gebracht. De Healing Arts organisatie bestaat uit twee poten: een opleidingsinstituut waar cursussen worden gegeven aan therapeuten en coaches om met de bewustzijnsvelden die de Liquid Light Frequenties genereren te leren werken en Healing Arts Verkoop. Joanne van Wijgerden ontwikkelt de lichtremedies en de nieuwe series en bij haar ben ik in opleiding.
 
Er wordt gewerkt met de lichtremedies, die een trilling verhogende werking hebben. De verschillende series Healing Arts staan voor een weg van bewustwording en healing, liefde en Zijn.
 
De eerste zes dozen zijn lichtremedies die ons helpen de oude blokkades van het huidige leven, van vorige levens en van levens op andere planeten te helen.
 
De dozen uit groep 2 Alchemama I en II en Pathara-Ma I en II helpen ons om de vrouwelijke energie in onszelf te activeren en op de aarde en kosmos af te stemmen of beter samen te laten vallen waardoor we weer in grotere harmonie en liefde zijn met het geheel maar ook ons waarneming- en ervaringsvermogen wordt uitgebreid naar de elementen van de aarde zoals aarde, water lucht en vuur, maar ook de fijnstoffelijke elementen van de aarde: de elven, gnomen en kabouters en elementalen en de fijnstoffelijke wezens van de kosmos zoals engelen en spirituele begeleiders en wat wij noemen buitenaardsen, bewoners van andere planeten.
 
De Living Grail integreert de hogere lichtlichamen zo in het fysieke lichaam ofwel ondersteunt de verandering van de DNA structuur dat de hogere lichtlichamen tot in de dertiende dimensie in het fysieke lichaam 'gedragen' worden. We hoeven op geen enkele manier meer ons lichaam uit te gaan om werk in de hogere dimensies te doen. Het lichaam is de creërende drager van alle energie die wij als mens vertegenwoordigen.
 
Sinds 1 januari 2008 is er naast de series een Grounding Rescue. Deze energie ondersteunt de aarding tot in alle velden die de series aanraken. Deze aardings rescue is te gebruiken als basis voor alle dozen. Vanaf 1 september 2009 is de 'I Am one love' spray te verkrijgen.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fijnecoach.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

The Innerworld
Lourdesstraat 15
4615GA Bergen op Zoom

+31 (0)6 44126558

Deel deze pagina

The+Innerworld img