Aandacht Coaching

Aandacht Coaching

Coaching is een specialisme, dat zich richt op het ontwikkelen van mogelijkheden voor een (nieuwe) toekomst aan mensen, die door omstandigheden - ziekte, ongeval, stress, veranderende functie-inhouden - niet meer vanuit zichzelf in staat zijn hun arbeidzame leven op een bevredigende manier inhoud te geven.

SplinterCoaching geeft arbeidsongeschikten zicht op nieuwe mogelijkheden en biedt werkgevers hulp bij de begeleiding van (langdurig) afwezige medewerkers in het proces van terugkeer naar de werkplek. Zodat (redenen voor) ziekteverzuim worden teruggedrongen of beperkt en bij medewerkers het plezier in het werk - en daarmee hun productiviteit en inzet - toeneemt.

Wij helpen mensen zichzelf te helpen in het aanboren van hun talenten en mogelijkheden om daarmee hun kansen op een productief en kwalitatief goed (arbeids) leven te verbeteren!
Mensen komen vroeg of laat voor veranderingen te staan. Door persoonlijke omstandigheden zoals ziekte of een ongeval maar ook door veranderingen in hun leefsituatie zoals de invloed van een partner op hun levenshouding, hun levensstijl of door ouderschap.

Ook externe factoren kunnen veranderingen bewerkstelligen zoals bedrijfsverplaatsingen, bedrijfssluitingen of vernieuwingen van bedrijfsmiddelen, die van medewerkers forse omschakelingen in werkwijze of functie-inhoud vereisen.

Mensen helpen om in dergelijke situaties de juiste beslissingen te nemen en eventueel nieuwe leef- en werkwijzen uit te stippelen en zich eigen te maken, is de doelstelling van coaching. Om te voorkomen dat mensen bijvoorbeeld langdurig uitgeschakeld raken of volledig buiten het arbeidsproces komen te staan. Om mensen te helpen weer in staat te zijn hun (veranderde) werkzaamheden aan te pakken of om zich in geheel nieuwe werksituaties te ontplooien.

Wij van SplinterCoaching helpen individuen en kleine groepen hun mogelijkheden te (her)ontdekken en die mogelijkheden aan te wenden voor het realiseren van een duurzame toekomst.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fijnecoach.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Aandacht Coaching
Velserweg 14
1942LD Beverwijk

+31 (0)251 227671

Deel deze pagina

Aandacht+Coaching img