Van Wieren Advies

Van Wieren Advies

Van Wieren Adviseurs is een all round financieel dienstverlener. Wij adviseren particulieren op het gebied van woningfinanciering. Daarnaast verstrekken wij verzekeringsadvies aan zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u een gedegen hypotheekadvies of wilt u een compleet financieel plan. Is uw huidige verzekeringspakket nog wel up to date. Heeft u bijvoorbeeld garanties tegen onderverzekering en heeft u dekking tegen alle van buitenkomende onheilen? Allemaal vragen die u zichzelf zou moeten stellen en waarbij Van Wieren Adviseurs van dienst kan zijn.

Van Wieren Adviseurs voldoet volledig aan de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (Wft). Hypotheekadviezen worden bij ons uitsluitend verstekt door Erkende Hypotheekadviseurs. Wij zijn op het hoogste niveau gekwalificeerd op het gebied van Schadeverzekeringen en Levensverzekeringen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Voor ons is dat allemaal vanzelfsprekend, voor u is het prettig te weten.

Op onze website kunt u kennis maken met ons bedrijf. U leest er wie wij zijn, wat we doen en wat we specifiek voor u kunnen betekenen. Bent u geinteresseerd in onze dienstverlening en wilt u eens met ons rond de tafel, laat het ons dan weten.


Onafhankelijk voor u .

.


.


Door uzelf en eventueel uw gezin goed te verzekeren kunt u zich een hoop "financiële" ellende besparen. Een inbraak of een brand in uw woning, een verkeersongeval, of wat te denken van een schade die door u toedoen aan een ander is toegebracht. En indien u rechtshulp nodig heeft, wat zijn dan hiervan de kosten?

Kortom het is wellicht verstandig eens even stil te staan bij de financiële risico’s die u in het dagelijks leven kunt tegenkomen. Tegen welke van deze risico’s u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf.

Voor deskundig en onafhankelijk advies bent u bij Van Wieren Adviseurs aan het juiste adres!

Wij zijn een organisatie die voornamelijk bemiddeld in particuliere en zakelijke verzekeringen. Wij zijn op zoek naar klanten waarmee een totaal relatie kan worden opgebouwd. Zo kunt u bij ons vrijblijvend uw verzekeringspakket laten nakijken en laten beoordelen door één van onze medewerkers. Het liefst adviseren wij u, voor wat betreft uw verzekeringspakket, aan de hand van een gedegen risico analyse. Er bestaan veel verzekeringen, het is niet gezegd dat u goed verzekerd bent als u al deze verzekeringen heeft.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fijnecoach.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Wieren Advies
Vincent van Goghlaan 6
3735LR Bosch En Duin

+31 (0)30 2283006

Deel deze pagina

Van+Wieren+Advies img