Nexus Amor

Gesloten (do 09.00 - 21.00)

Toon openingstijden

coaches - Nexus Amor - kaartoverzicht

Nexus Amor

Manôn Veenstra-Verleun is eigenaar van Nexus Amor en zet zich in op het gebied van natuurgeneeskunde en integratieve psychotherapie.
Zij zet de mens centraal in haar bedrijf.

Als uitgangspunt is het principe dat de mens een eenheid vormt op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Gebruik makend van dit uitgangspunt tracht zij een zo volledig mogelijke behandeling of begeleiding voor iedere cliënt samen te stellen.

Daarnaast bied zij ondersteuning bij ontwikkelingsprocessen, geeft aanzet tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren.

Binnen de natuurgeneeskunde en integratieve psychotherapie kijkt zij bij het doen van een anamnese en geven behandelingen niet alleen naar de symptomen van de cliënt, maar onderzoekt zij juist ook de oorzaak van de problemen.
Als uitgangspunt geldt hierbij dat ieder mens uniek is.
Dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend behandeld te worden. Samen met de cliënt wordt daarom naar de oorzaak van de klacht gezocht en aangepakt, waardoor de symptomen kunnen verdwijnen. Als natuurgeneeskundige maakt zij gebruik van verschillende behandelmethoden en natuurlijke geneesmiddelen. En dit in een gehele fijne sfeer en omgeving van ontspanning.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandagGesloten
dinsdag9.00 - 21.00
woensdag9.00 - 21.00
donderdag9.00 - 21.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Nexus Amor
Charles Petitweg 37-5
4827 HJ Breda

+31 (0)6 41434186
info@nexusamor.nl

KvK

Nummer
17225988

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

Nexus+Amor img