Kleur InZicht

Kleur InZicht

Welkom op de webpagina van Kleur InZicht op Coach in Nederland.  

Heb je het gevoel vast te lopen in je leven.....of heb je behoefte aan helderheid in je relatie of je werk?

In 1 wandelcoachsessie heb je de helderheid waar je naar verlangt. We wandelen samen in de natuur:  de Loonse & Drunense duinen. Na de sessie heb je gegarandeerd helderheid omtrent je coachvraag zodat je echt verder kan. Mijn grootste kwaliteit als coach is namelijk dat ik in 1 sessie tot de kern kom - wat zich tijdens de sessie aandient is altijd datgene wat jij als inzicht nodig hebt om verder te kunnen.
Neem gerust contact op voor meer info of om een afspraak in te plannen. Je bent van harte welkom. 

Ben je benieuwd naar je geboortekleuren? Maak dan een afspraak voor een kleuroscoop consult. Je maakt dan kennis met je zielskleur, je levenskleur, je karmakleur, je geschenkkleur en je persoonlijkheidskleur. Ieder mens heeft een unieke kleurencombinatie. Benieuwd naar jouw kleurenpalet? Maak snel een afspraak voor een consult. Je bent van harte welkom.

Recensies

  4 

Rietje is een geweldige wandelcoach, echt top! Haar coaching in de natuur brengt rust, helderheid en geeft geweldig veel inzichten. Steeds opnieuw kwam ik bij diepere lagen in mezelf. Rietje is met aandacht aanwezig, heeft respect voor je proces en is zeer intuïtief. Ik ben onder de indruk geraakt van haar deskundigheid, haar wijsheid en ze komt altijd tot de kern. Ze weet steeds opnieuw de essentie te raken en ik heb haar manier van werken met de symbolieken in de natuur als zeer krachtig ervaren.
Daarnaast heb ik met Rietje als kleurcoach kennis gemaakt met mijn "geboortekleuren"... ook dat was een zeer inspirerende ervaring. Door me te verbinden met mijn helderblauwe zielskleur is echt alles gaan stromen en door de bewustwording van de kwaliteiten van mijn levensleskleur is er een nieuw licht gaan schijnen op mijn bestemming.
En daar voel ik me erg dankbaar voor. Dank voor alles Rietje.

Deskundig, integer, warm, intuïtief, communicatief, verbindend, gevoel voor humor en een inspirerende wijze van Zijn in de natuur.

0 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Bovengenoemde recensie is overgenomen van mijn LinkedIn profiel waar een cliënt van mij deze recensie plaatste.Je kan daar nog meerdere recensies lezen, evenals cliënt ervaringen op mijn website.
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Kleur InZicht
Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt

+31 (0)630414147

Deel deze pagina

Kleur+InZicht img