Inola

Inola

We willen rust, balans en geluk. Maar omdat we maar door blijven rennen en nooit eens stil staan, blijft die wens onvervuld. Omdat we te veel willen en moeten. En daar voelen we ons dan weer schuldig over. Ten opzichte van onszelf en ten opzichte van anderen. Maar hoe doe je dat, loslaten?

“Iedereen zou tijd voor zichzelf moeten krijgen”. Dat vindt Laura Lugtenaar, Life Coach in Hoorn NH. Helaas is coaching niet voor iedereen beschikbaar. Een coach kost gemiddeld tussen de 100 en 250 euro per uur. En over het algemeen wordt de meeste coaching niet vergoed. Terwijl de cijfers juist laten zien dat mensen met een laag inkomen het meest last hebben van depressies.

Hier gaat Laura Lugtenaar met haar trainingen verandering in brengen. Lugtenaar heeft het initiatief genomen een betaalbare training te ontwikkelen, waarin aan elk levensgebied aandacht wordt geschonken. Deze levensgebieden zijn: Werk, Liefdesleven, Vrienden/Familie, Leefwijze, Gezondheid, Zingeving.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Inola

  • Begeleiding

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fijnecoach.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Links

Website

Deel deze pagina

Inola img