Praktijk Nishkampa

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

coaches - Praktijk Nishkampa - kaartoverzicht

Praktijk Nishkampa

Welkom op de webpagina van Praktijk Nishkampa op fijnecoach.nl - de beste coaches website van Nederland! Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart, erkend Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en erkend Registercounsellor ABvC. Mijn passie is om mensen te ondersteunen om weer de balans te vinden en in eigen kracht te gaan staan. Het verbeterd functioneren (zowel fysiek als psychisch) en het vergroten van de levenskwaliteit is hierbij het uitgangspunt.

In de praktijk werk ik met een holistische werkwijze. Dit betekend dat ik niet alleen kijk naar de specifieke klachten waar je last van heb, maar de behandeling richt zich op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De klachten worden dus vanuit een breder perspectief bekeken. Ik kijk niet alleen naar de symptomen, maar juist ook naar de mogelijke oorzaak die aan de klachten ten grondslag ligt. Wanneer je de oorzaak zowel op fysiek als mentaal en emotioneel vlak aanpak, is de kans op herstel het grootst. Het evenwicht wordt herstelt, zodat je weer op eigen kracht verder kunt.

Voor een holistische aanpak werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.
In de praktijk wordt gewerkt met: bloesemtherapie, spagyriek plantgeneeskunde, healing, gesprekken, therapeutisch wandelen, systemische opstellingen en creatieve werk- en spelvormen.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 21.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag13.00 - 21.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Praktijk Nishkampa
Boterbloemhof 102
8245 JJ Lelystad

+31 (0)640118916
info@praktijknishkampa.nl

KvK

Nummer
59627158

Status
Actief

Deel deze pagina

Praktijk+Nishkampa img