ORATO spreken en presenteren

ORATO spreken en presenteren

ORATO is een organisatie die u training, coaching en therapie biedt in spreken en presenteren. ORATO is sinds 1990 actief, aanvankelijk onder de naam TSP: Training in Spreektechniek en Performance. Het woord ‘orato’ is afgeleid van het Latijnse woord ’oratio’, dat ‘welsprekendheid’ betekent.
Als u een beroep doet op ORATO maakt u kennis met Drs. Ardie Nooijen-Kuijpers. Zij is logopedist, spraak- taalpatholoog, NLP Masterpractitioner, gecertificeerd Speaking Circle® facilitator, RETdeskundige en Imageconsultant. Ze combineert haar therapeutische kwaliteiten als paramedicus met haar vaardigheden als professioneel trainer en coach. Kenmerkend voor haar is haar enthousiasme en pragmatische benadering. Haar uitdaging is het vinden van het antwoord op de volgende vraag: Wat heeft u nodig in het kader van spreken, presenteren en profileren?

Ardie heeft 10 jaar een allround-logopediepraktijk gehad naast haar werk als zelfstandig trainer. Zij was actief als bestuurslid, stagiairebegeleider, externe deskundige bij examinering etc. binnen de logopedie. Momenteel behandelt zij mensen met problemen op het gebied van adem en stem (specialistische logopedie). Ze neemt deel aan werk-, en intervisiegroepen, adviseert m.b.t. 'logopedisch overstijgende' vragen aangaande de logopedie-opleiding, doet uiteraard aan bij-en nascholing.

De coachingstrajecten zijn een aanrader als u zich, in het kader van uw werk, beter wilt kunnen laten zien en horen. Hoe kunt u spreken, uzelf en uw verhaal presenteren om over te komen zoals dat bij u past, bij uw functie?

Ardie geeft presentaties in de vorm van gastcolleges, lezingen, lunchworkshops etc. met als onderwerpen bijvoorbeeld: 'De eerste indruk in business' en 'Persoonlijke uitstraling en werkrelaties'. Haar trainingen en workshops geeft ze in het bedrijfsleven en voor provincie en gemeentes. Haar motto: Winnen aan profileringskracht is een cadeauo voor 't leven!

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De fijnecoach.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ORATO spreken en presenteren
Rutger van den Broeckeln 3
5671EB Nuenen

+31 (0)40 2842901

Links

Website

Deel deze pagina

ORATO+spreken+en+presenteren img